Problems with board - Posted by Steve

Posted by frank on December 03, 2000 at 18:03:20:

Davey
I have the same problem for several weeks. I thought my computer was going wacko. Should you find a solution PLEASE advise me.
Frank

Problems with board - Posted by Steve

Posted by Steve on December 03, 2000 at 08:02:02:

Everytime I look at a question or answer on this board and then go back to the main board I get a blank screen. I then have to go to the main menu and re-enter the ‘Main News Group’ to get back to the board. Anyone else having the same problem? Any solutions?
Steve

Re: Problems with board/didn’t work - Posted by AnnNC

Posted by AnnNC on December 03, 2000 at 19:41:12:

Oh, by the, the same solution came up before,
wait for page to finish loading. That didn’t work for me either. I tried it many times, during the last
problem , But like I said, it all just eventually went away.

Re: Problems with board - Posted by AnnNC

Posted by AnnNC on December 03, 2000 at 19:11:35:

This has happened in the past. JP posted a solution, and it didnt’work for me , but it seemed to have done so for others. My best bet was to click on
"main news group" at the top of the post.
This wasn’t optimum, because I’d lose my place and have to scroll to where I left off. Eventually,
the problem went away, despite my having done nothing
about it. Go figure. Ann

Re: Problems with board - Posted by Travis Capps(MD)

Posted by Travis Capps(MD) on December 03, 2000 at 19:04:35:

Wait until the page has finished loading before you click on anything. I had the same problem, and that solved it.