Posted by Chuck (AZ) on June 28, 2001 at 17:21:50:
Just for fun, let’s say you could invest $50,000 of your CD money in mobiles. Let’s also say for convenience, that you could buy these mobiles at $2500 each. Using these figures you’d be able to buy 20 mobiles. Now let’s say that you sell the mobiles for $5000 each, and to keep it simple you have no fix-up costs/expenses.
Profit per mobile = $2500.00
$2500.00 x 20 = $50,000.00 (you just broke even and made a $50,000.00 profit).
Total interest paid over the life of the loan would be $978.58
$978.58 x 20 = $19,571.60
The monthly income would be $166.07 for each mobile.
$166.07 x 20 = $3,321.40/month
Ok, now add it up.
$50,000.00 + $19,571.60 = $69,571.60 total return with a positive cash-flow (at the rate) of $3,321.40/mo.
Obviously, if you play with these numbers you’ll get different results, but the effect is the same. Your wife needs a new attitude.
I call it like I see it.